Hyra professionell DJ, från 2 995kr per kväll

(2 396kr exkl moms)

Professionella DJs till fest, bröllop, event, etc.

DJs med mångårig erfarenhet från olika dansgolv som nattklubbar, födelsedagsfester, bröllop, privata fester, studentfester, företagsevent, AW med olika teman.

Vi spelar 80/90/00/10/20-tals musik i alla genre tex. Disco, R&B, Dance, House, Rock, Schlager, Hip-Hop, Soul, Italo, Euro, EDM, mm.


Vi utformar kvällen efter önskemål i samråd med kunden.

3 timmar från 2 995kr (2 396 kr exkl moms)

4 timmar från 3 995kr (3 196kr exkl moms)

5 timmar från 4 995kr (3 996kr exkl moms)


Några av våra mer erfarna/populära DJ’s kan kosta extra. Kontakta oss och presentera dina önskemål så får du en offert med ett fast pris.


Alla tider är effektiva speltimmar, vi planerar tid för eventuella middagar, tal och andra events i tillägg till effektiv speltid på dansgolv.

DJ hårdvara (dator, digital eller analog utrustning) ingår i detta pris. Resa, Scen, Ljud & Ljus utrustning tillkommer.

På 80-talet fanns enbart musik på vinyl och kassettband och på radion fanns bara SR’s kanaler att välja mellan. Som tur är kom sattellitkanalerna på TV med Music Box och sedermera MTV och räddade oss.

Vem har glömt 80-tals nostalgin med artister som Madonna, Prince, Michael Jackson, Pet Shop Boys, Rick Astley, Bananarama, Mandy Smith, Foreigner, Mauro Scocco, Paula Abdul, Milli Vanilli, George Michael, Limahl, Tommy Nilsson, Ratata, Alphaville, mfl.

Passar bäst för åldersgrupperna 35-75+ år men fungerar i regel för alla eftersom många har vuxit upp med denna musik.

Låt någon av våra erfarna DJ’s skräddarsy din kväll men rätt blandning av olika genres och årtal, men 80-talsmusiken går alltid hem på dansgolvet.

90-talet är årtiondet som tog musiken från vinyl till CD och grunden till den digitala eran av musik var ett faktum. Radion/TV’n privatiserades och kanaler som Rix FM, NRJ, Megapol och inte minst Z-TV tog snabbt över spridningen av musik i Sverige.

Vem kommer inte ihåg artister som Ten Sharp, Celine Dion, Mariah Carey, Rednex, Savage Garden, Soul Asylum, No Doubt, Backstreet Boys, Coolio, Ace of Base, E-Type, mfl.

Passar bäst för åldersgrupperna 30-70 år men fungerar i regel för alla eftersom många har hört denna musik under hela sitt liv.

Låt någon av våra erfarna DJ’s skräddarsy din kväll men rätt blandning av olika genres och årtal, men 90-talsmusiken är en given mix av musiken på dansgolvet.

00-talet är årtiondet som tog musiken från CD till USB eller tidiga MP3 spelare. Vem minns inte Winamp som installerades i PC’n eller Jens of Sweden som tidigt lanserade MP3 spelaren på den Svenska marknaden.

Artisterna som spelades flitigt var Britney Spears, Wyclef Jean Feat. Mary J Blige, Markoolio, Christina Aguilera, Eminem, 50 Cent, Kent, Darin, Agnes, The Ark och Katy Perry.

Passar bäst för åldersgrupperna 25-60 år men fungerar i regel för alla eftersom många har vuxit upp med denna musik.

Låt någon av våra erfarna DJ’s skräddarsy din kväll men rätt blandning av olika genres och årtal, men 00-talsmusiken är en given mix av musiken på dansgolvet.

10-talet är årtiondet som tog musiken från MP3 spelare till Streaming och gjorde den ”rumsren” efter år av illegal nedladdning av musik.

Artisterna som gällde var Avicii, Beyoncé, Kanye West, Lady GaGa, Robyn, Bruno Mars, Daft Punk, Erik Saade, Adele, Petra Marklund/September, Ed Sheeran, Eminem och David Guetta.

Passar bäst för åldersgrupperna 20-50 år men fungerar i regel för alla eftersom denna musik fortfarande flitigt spelas på radio.

Låt någon av våra erfarna DJ’s skräddarsy din kväll men rätt blandning av olika genres och årtal, men 10-talsmusiken är delen av kvällen som drar upp tempot.

20-talet, dvs dagens musik som spelas ute på klubbar är en viktig ingridiens av kvällen, framförallt för generation Z.

Artisterna som spelas nu är The Weeknd, Kygo, Lykke Li, Dua Lipa, David Guetta, Hov1, Miss Li, Victor Leksell, Einár, Ariana Grande, Zara Larsson, Ava Max, mfl (ja, vi är ju inte färdiga ännu).

Passar bäst för åldersgrupperna 18-35 år men fungerar i regel för alla eftersom denna musik fortfarande flitigt spelas på radio.

Låt någon av våra erfarna DJ’s skräddarsy din kväll men rätt blandning av olika genres och årtal, men 20-talsmusiken är delen av kvällen som drar upp tempot och framförallt tänder den yngre andelen av gästerna.

Hyra DJ utrustning, från 799 kr per dygn

(639kr exkl moms)

DJ PAKET SMALL

Hyr digital DJ utrustning:


2st Pioneer CDJ-400 CD/USB controler inkl Pioneer DJ-mixer

Lägg media på USB stickor eller plocka fram CD-samlingen

Pris 799kr per dygn (639kr exkl moms)


DJ PAKET SMALL+

Hyr digital DJ utrustning:


Pioneer DJ controler (Pioneer DDJ-SX2)

Körs bäst med Serato Pro programvara men fungerar även med Recordbox

Pris 995kr per dygn (796kr exkl moms)


DJ PAKET MEDIUM

Hyr digital DJ utrustning:


Denon DJ controler (Denon DJ-SC live 4)

Flexibel DJ-bänk med många alternativ för media

Pris 1 395kr per dygn (1 116kr exkl moms)


DJ PAKET MEDIUM+

Hyr analog DJ utrustning:


Technics SL1210MKII med DJ mixer

Pris 1 495kr per dygn (1 196kr exkl moms)


DJ PAKET LARGE

Hyr digital DJ utrustning:


Pioneer DJ controler (Pioneer XDJ-RX3)

Flexibel DJ-bänk med många alternativ för media

Pris 1 695kr per dygn (1 356kr exkl moms)


DJ möbel, 299kr per dygn

(239kr exkl moms)

Portabel DJ möbel som rymmer antingen skivspelare eller DJ controller. Möbeln är hopfällbar, lätt att frakta och är enkel att montera.

Material: 9 mm plywood

IP-klass: IP20

Mått (B x D x H): 1482 x 450 x 915 mm (monterad)

Mått (B x D x H): 900 x 40 x 900 mm (omonterad)

Vikt: 26 kg

Notställ, 60kr per dygn

(48kr exkl moms)

Klassiskt notställ med klämmor för att förhindra att papper flyger iväg.

Studio- eller scengitarrist, från 450 kr per timme

(360kr exkl moms)

Hyr en studio- eller scengitarrist till festen, inspelningen eller bandet. Vi har musiker på olika nivåer i vårat utbud som spelar olika genres på olika utvecklingsnivåer. Tag kontakt och beskriv ditt behov så presenterar vi lösningen.

Studio- eller scenbasist, från 450 kr per timme

(360kr exkl moms)

Hyr en studio- eller scenbasist till festen, inspelningen eller bandet. Vi har musiker på olika nivåer i vårat utbud som spelar olika genres på olika utvecklingsnivåer. Tag kontakt och beskriv ditt behov så presenterar vi lösningen.

Studio- eller scenkeyboardist, från 450 kr per timme

(360kr exkl moms)

Hyr en studio- eller scenkeyboardist till festen, inspelningen eller bandet. Vi har musiker på olika nivåer i vårat utbud som spelar olika genres på olika utvecklingsnivåer. Tag kontakt och beskriv ditt behov så presenterar vi lösningen.

Studio- eller scentrummis, från 450 kr per timme

(360kr exkl moms)

Hyr en studio- eller scentrummis till festen, inspelningen eller bandet. Vi har musiker på olika nivåer i vårat utbud som spelar olika genres på olika utvecklingsnivåer. Tag kontakt och beskriv ditt behov så presenterar vi lösningen.

Studio- eller scenengineer, från 650 kr per timme

(520kr exkl moms)

Hyr en studio- eller scenengineer till festen, inspelningen eller bandet. Vi har musiker på olika nivåer i vårat utbud som spelar olika genres på olika utvecklingsnivåer. Tag kontakt och beskriv ditt behov så presenterar vi lösningen.

Studio- eller scenproducent, från 850 kr per timme

(680kr exkl moms)

Hyr en studio- eller scenproducent till festen, inspelningen eller bandet. Vi har musiker på olika nivåer i vårat utbud som spelar olika genres på olika utvecklingsnivåer. Tag kontakt och beskriv ditt behov så presenterar vi lösningen.

Alla priser är hyra per timme alt den tid som anges

Samtliga artister/musiker (konsulter) innehar F-skattsedel.

Rulla till toppen