VILKA ÄR VI?

OM OSS

Det startade faktiskt redan 1986 i Mackmyra utanför Gävle då vi drog igång verksamheten under namnet DAV Produktion och sålde ljud- och ljusutrustning till nattklubbar, scener och teatrar. Allt fortlöpte under 90-talet och på senare år har verksamheten flyttats till Stockholm och övergått till uthyrning av ljud, ljus, scenutrustning och konsultverksamhet.

VÅR MISSION

Vårt uppdrag här i världen är att göra musik och underhållning tillgängligt för alla. Vi har senaste 30+ åren arbetet för att skapa bra vibes och förutsättningar för att kunna avnjuta både musik och glädje.
Vi har skapat dessa förutsättningar genom att verka inom ljud, ljus, underhållning, scenteknik och fokuserat på att skapa nöjda kunder hela vägen.

VÅRT MÅL

Allt för ett lyckat event eller fest. När ni kontaktar oss skall ni veta att vi går långt för att hjälpa Er att lyckas med eventet eller festen. Vi har mycket erfarenhet och kan ge råd och idéer redan i ett tidigt stadium för att tillställningen skall bli så lyckad som möjligt. Vi har ett brett kontaktnät så var ni än har behov utan så kan vi lösa detta eller förmedla kontakt.
Varmt välkomna att testa oss!

KONTAKTA OSS

Har du frågor? Önskar du offert? Vi är alltid tillgängliga för att besvara frågor eller räkna på offerter. Det spelar ingen roll hur stor eller liten affären är, ditt behov är alltid vår prioritering.

Rulla till toppen